DUP DAP DUP DAP..RESULT SEM 2 ^-^


EyyO!!!! tawu tak rini result semester 2 aku keluar. tapi suma pakat2 tak boleh tengok lagi. haha. ceni la suasana normal bila result keluar. aku pun sebenarnya takut yang teramat sangat sampai aku tak fikir & tak nak fikir. aku takut dengan result EPT sebenarnya. EPT lar yang buat aku terpaksa extend foundation studies aku kat CFS tu. wuu.. I'm conditionally pass EPT last sem. kenapa? mengapa? oke. reading aku dapat band 8. speaking plak aku dpt band 7. but the main problem is i only got band 5 for my writing. oh God, majority budak level 6 kena repeat EPT sebab WRITING. wuu. sgt susah untuk dapat band 6. aku salah seorang mangsa yang tak bersalah tu. padahal overall aku dapat band 6.5. actually dah lepas tu sebab aku hanya perlu dapatkan band 6 sahaja. BAND 6 SAHAJA OKE!!! cet.. bunyi mcm senang. kalau amek muet tu dapat band 3 pown dah lepas untuk ambil degree. ini semua hanya kerana WRITING YANG SANGAT KU CINTAI!! nah amek!! aku cinta bangat sama writing. ahakzz. so, after aku pujuk hati ini untuk terima hakikat yang aku terpaksa repeat EPT n extend sem yang pada mulanya hanya setahun tapi kemudiannya menjadi setahun 1/2.. huwaaa :'(

aku menjadi lebih tertekan tahap monyet saket perut sebab aku & kawan2 hanyalah budak repeat level. yea. kami sedar itu. tapi kenapa masuk kelas pown kami diajar sambil lewa je. dah la asyik kena perli sbb jadi "THE REPEATERS". oke. kami redha je. last2 minute baru ajar nak buat ayat intro untuk esei. goshh!!! apakah??? dah la kami still kena buat project newspaper tu. aku nie hah bersengkang mata edit newspaper group aku. dgn ada sorang dua yang buat bodoh n dengan slumbernya cakap keja dia hilang. naseb baik aku nie baik hati. letak la jugak nama dia. yela. aku buat newspaper tu hanya untuk puaskan hati lecturer aku. at least ada rupa newspaper jugak. thank a lot buat groupmate aku Wan Riza Izura sebab baik hati printkan newspaper group kami guna printer dia. fuhh.. ringan sket kerja aku masa tu. btw, thank a lot to MR RIZAL & MDM RAFIDAH because both of you are such a very sporting lecturer. Aku suka sangat sebab bila masuk kelas sir rizal, aku banyak kali jugak menjadi mangsa untuk menulis beberapa ayat di whiteboard. huahahaa.. bukan senang nak translate ayat sir yang panjang lebar tu. pening deyh!!

 -mcm nie la rupa sapa2 yg kena translate ayat yang sir bagi. hehe=p-

aku kena extend sem & drop 2 core courses yang sepatutnya aku ambil masa sem ke-2 nie. sekarang aku tinggal 4 subjek je lagi yang aku kena ambil. yeahh.. aku sebenarnya ada short sem *mmg la sebab aku SEPATUTNYA grad masa short sem* tapi aku dengan sendirinya decide tak mau ambil short sem sebab tak da elaun & aku takut long sem nanti terlampau free sampai aku malas study. haha. * untuk short sem xda elaun. aku xberdwet la, tak kan nak makan manggi je hari2*

-megi tomyam kegemaranku-

Ya Rabbi, terliur pulak aku tengok maggi tomyam kat atas nie. dah la tengah lapar yang teramat sangat ni. haha. aku rasa jeles plak kat geng2 aku yang ambil short sem tu. most of them ambil ISM2. nanti aku sengsorang je. dah terpisah dengan geng2 aku tu. wuu~ xpe.. aku nie kan tabah! haha. tabah la sangat. yang duk nangis kuat2 bawah selimut tu apanya???? ekekeke.. air mata tu yang banyak bagi aku kekuatan sebenarnya. selain tiqah & pija yang selalu setia pujuk & kesat air mata aku. aww!!! they are so great & nice friends. it's TRUE!! 

 
- kawan2 yang sgt baek =)-



aku harap sangat kami boley gather lagi nanti. kwn2, jumpa nanti yea. do miss me because i miss you guys so much!!! pliz pray for my result. may it be the best result for me. AMINNNN....
NANYTEZZZ... <3





0 00 people spread ♥:

Post a Comment