::: Coret Coret DikaLa aKu MenGaNtUK :::

Eyyo!! phewww... Baru balik kerja nie. Penat sih. Hari nie banyak betul paper yang perlu difotokopi..bknnya difotomilo atau difotohorlicks. Mengarut! haha. Lagi sehari je budak2 nie nak exam. Tyme2 nie la banyak set soalan yang nk difotokopi. Soalan KH, sejarah, sains, geografi, prinsip akaun, math, english, fizik bla bla bla. Fuhhh penat! Cakap dgn satu nafas je. haha. Aku tak menang tangan nak fotostat semua tu tadi. Sambil duk fotostat beratus2 helai tu, sambil aku duk jaga kaunter. Da tengok aku tak menang tangan barulah si Syamil tu mai tolong aku pi jaga kaunter. 
* Before tu dia duk men chess kt pc. Ngeh3*. Erkk.. awat cek pi jaga kaunter. Awat tak mai tolong aku fotostat? Haha. xpela. Janji dia ada. Kalau aku sowang2 memang abes la tadi. Da la tyme tu baju aku da basah lencun. Syes weh! memang aku mandi peluh tyme tue. Dah la pakai baju kaler pink, so memang kantoi la baju aku basah dek disiram peluh dari ladang gandum. haha. Banyak la aku punya ladang gandum kan. Eyp! Jangan gatai2 usha. Tampaq kang!

Sekarang nie cuaca panas sangat. jauh sket dari air-cond@kipas angin, memang jap je badan berpeluh. Oh yeah!! Aku berpeluh! Sihat la maknanya kan3. Tengok student2 nie pown dalam sehari asyik mai beli ayaq je. Panas n dahaga punya pasal kan. Aku pown sampai boley cam muka sapa2 yang mai banyak kali tue.Ada plak yang skali mai beli tue, banyak gler smpai dekat RM10. sekali mai beli dkt 10 hengget, 2 3 kali mai dalam sehari tua.. ahhahhh.. cuba kira bape banyak budak2 nie blanja. Wahwahwah.. kaya btoi hampa nie noh. Kowt nak blanja aku. hahah.

Adik2 oii, asyik mai beli makanan je, maksudnya asyik kluaq kelas la kan?? Hesh.. mkn lebih dasat drpd blajaq.. Jimat2 la dwet tue sket. Taw la kaya pun. Bukan akak tak bagi makan, tapi jangan la kerap sgt kluaq kelas sebab nak beli mknn je. Beli siap2 tyme rehat bnyk2. Biaq akak putus tgn duk lyn hampa tyme rehat pown xpe. haha.Ampa duk mkn bnyk2 pown, satgi ngantok lam klaz xley fokus plak kan.

Pahtu kan satu lagi, jgn duk mai depan akak pahtu duk mencarut2. Akak rasa cam nak tenyeh ja mulut yg duk mencarut tu dgn cabai. Maw dak?? Ada la satu hari nie, sowang budak pompuan mai beli kt koop. Adik pompuan nie kulit dia gelap sket. Oke, hitam manis la kan. pahtu ada la satu geng dak laki nie duk ngata2 dak pompuan nie depan aku. kalo melawak besa xpe arr lagi kan. Ni cakap kasar gak kt dak pompuan tue. Sian betol aku tengok dia. Pas dak pompuan tu blah, aku tegur la dak2 laki tdi.Depa sengih2 je. Hesh, jaga la mulut tu sket naa. Jangan duk nakal2 sgt. Wokey??

Haha. cukup la kowt pesanan penaja kali ini. Take care adik2. Gud luck exam. Owh yea.. Hepy Mothers Day for my mom, my future mother in law *identiti belum diketahui. haha*, ibu2 kat dunia nie n to MYSELF. Kih3. Nak jugak!!!!

0 00 people spread ♥:

Post a Comment