EnTrY HaRi PeKeRjA

Eyyo.. slmt tgh hari!! Aku nak wish Selamat Hari Buruh buat mak n ayah yg tercinta. Seronok plak cuti hari Ahad nie. *bila duduk Kedah la* Rini dpt jugak pergi beli barang dapur dgn mak smpai nak patah jari2 nie. Angkat plastik2 berisi nenas 3 biji, bawang, ikan, rambutan, biskut jem, kismis, siput sedut.. Wahhh, sgt tak sabar nak lunch mkn siput sedut walaupun tak terer menyedut. Muahaha. Ari ni rasa penat n mengantuk smpai tak buat kerja2 rumah pun. Mentang2 la mak ada kat rumah kann.. pemalas pulak aku nie. Mengantuk pun ada time2 matahari terpacak tepat atas kepala aku. Kenyang minum air tebu+ mkn rambutan kowt. Takpe, satgi nak tidur puas2 memandangkan esok nak gi keja. kan3.. Biar rehat puas2 dulu. Padahal asyik rehat je. Tak puas2 jugak. Hahah. Teruk bebenor.. Oke chawww.. nak tidur.

Pssssttt, hepy bufday to my friend, ex-skulmate, ex-klazmate, saudari Najihah bt Ismail. Dah 19 tahun ea.. Take care dear. Ol da bez in ur life dunia & akhirat.

0 00 people spread ♥:

Post a Comment