My ScHeDuLe

Assalamualaikum.
Awww.. teruja nie! Schedule untuk semester 1, 2011/2012 dah ada dekat portal. Semalam masa aku check, dush!!! jadual aku ada clash. Wah, sampai hati wat camni kat aku. Aku dah pilih section terbaik dah tue. Geram jugak sebab nanti balik Nilai, aku terpaksa la  pergi department, jumpa advisor, buat add drop, tukar group, and segala bagai tue. Tapi takpe. Aku sabar je. Dugaan je semua tue. Aku kan kuat. Ekekeke. Dalam otak nie, aku fikir mesti ada silap kat mana-mana. Yes!!! Betul pe yang aku fikir tue. Hari ni tergerak hati nak check portal balik. Jeng3!!! Schedule aku back to normal. I mean the classes are exactly the same as I chose before and no more clashes between economics and computer classes. Ngee~

Aku harap tak ada apa-apa masalah lagi la pasal schedule aku sebab aku malas nak buat pape masa add drop subject nanti. Ngiahaha. Aku ni pemalas betul la. TAK!!! aku rajin la. Aku nak terus masuk kelas sebab tu aku tak nak ada masalah dengan jadual aku. Haha. Nampak tak aku rajin??? 

Gumbiira nie sebab hari Jumaat tak da kelas. Pandai tak aku pilih section yang tak da kelas hari tu. Haha. One more thing, semua kelas aku hanya dekat ground floor & first floor je. Tak macam second sem dulu. Mostly dekat 3rd floor. Penat woo panjat tangga. Tapiiiiiiiiii, memandangkan sem nie tak perlu panjat tangga tinggi-tinggi, maka susah la lemak-lemak di badan nak pecah. Haha. Takpe. Time weekend nanti aku ajak Tiqah teman aku jogging. Ajak teman je. Sure dia tak nak jogging sekali. Dia kan dah kurus keding. Keh3.




See!! Betapa cantiknya jadual yang I buat.  Cantik la sebab Jumaat free from any classes. My dearest classmates, wait for me yawh! Haha. Hope there's no classes on next Thursday. Wanna going back for attending my sister's engagement day. :)


0 00 people spread ♥:

Post a Comment