SILENCE ALL THE TIME GONNA BE FUN

Diam tak bermakna aku suka atau aku setuju
Diam tak bermakna aku merelakan semua itu
Kadang kala diamku bermakna aku memendam sesuatu
Dan boleh jadi aku tak merelakan sesuatu

Pergghhhh!!! (ayat Zu dormate aku). Hehe. Boleh jadi pantun tak ayat kat atas tu? Haha. Ntah pape je kan aku ni. Tak kesah la pape pun tapi sila amik perhatian dengan apa yang aku coretkan kat atas tu. Oke??? Ok thank you. 

Nie dah nak dekat berbuka tapi aku sempat lagi conteng2 blog aku ni hah. Rini dah penat sangat sebab dekat 5 jam aku dekat UIA Gombak hari ni, memang separuh tenat dah. Cuaca panas sangat & disebabkan ada program time bulan puasa ni, macam tak best sikit sebab takda refreshment ke apa ke. So, masing-masing letih. Nak tahu kenapa aku ke sana? Ermm2, aku pergi memeriahkan program Peer Tutor Briefing. Hehe. Bila sampai kan sana tadi, ada sorang sister and sorang brother yang tunggu kitorang & bawak kami2 yang seramai 35org ni ke SLEU Hall. Both of them bukan Malaysian & aku tak sure diorang dari negara mana. Tak engat. Aku cuma ingat brother yg conduct group aku je. Orang Bangladesh. Hehe. Overall program yang SLEU memang sgt bermanfaat & i've gain something from it.=)

Lepas solat Zuhur kat situ, sister yang jaga kitowang tu bawak kami jenjalan kt area UIA. Adoii,, seyesly rasa macam aku ni bermusafir & rasa macam nak bukak puasa tyme tu jugak. Dengan cuaca yang panas, memang la penat kan. Buktinya, naik je bas, aku terus tertidur. Tapi tak dapat tidur nyenyak pun sebab driver bas tu bawak laju giler & ntah berapa kali dia brek mengejut. Takkuutttt betul! Bila dah sampai Nilai, terus aku jalan laju2 naik tangga, masuk bilik aku & terus serbu katil. Hehe. Hopefully lepas ni SLEU akn buat lagi banyak program & kalau boleh aku nak join=)

Sebelum balik UIA Nilai


Dah2, aku nak pi study pulak. Sekarang ni kena lar kuatkan semangat sket memandangkan semangat aku dah dicuri. Secara jujurnya, aku tak cukup kuat sekarang ni tapi ermm takpela. Aku nak diam jer...

0 00 people spread ♥:

Post a Comment