Kemalasan Yang Nyata!


Comel tau tidur camni. Ngee :p

Ni tengah main tu cak tu cak :D

Kesiannn, tuan tak mau bagi bantal, dia buat cooler ni plak jadi bantal.  ^.^

Masuk je bilik, terus dia nampak beg ni lalu dengan gumbiranya dia masuk ke dalam beg ni:)


Ready untuk ikut tuannya ke UIA. Jom sayang! :)

Hui hui nampak kan kucing saya pun excited nak ikut saya ke UIA tapi sayangnya tuan dia tak excited malah  saya berasa sangat malas :( Tu pun saja lipat2 baju masuk dalam beg konon-konon nak bagi timbul feel nak packing barang. Pigiidahh! Dah berapa hari duk camtu lagi. Saya tak buat preparation apa pun lagi melainkan print offer letter dan borang2 yang disertakan sekali dengan OL tu je. Oh plizzz, can someone help me??

Kawan-kawan saya pun malas nak packing tapi SEKURANG-KURANGNYA mereka dah packing dan shopping barang-barang keperluan. Saya?? Heh. Saya duduk rumah goyang kaki, buat muka slumber macam cuti ada SETAHUN LAGI. Boleh gitu?? Haha. Kang UIA tendang keluar baru tau.

Saya tak semangat pong.. Ceni la kalau cuti lama sangat :( Nanti saya yang susah sebab nak cuci karat2 kat otak ni, belajar buat notes, belajar tumpu dalam kelas, belajar tahan mengantuk dalam kelas, dan akhir sekali belajar semua perkara normal yang seorang pelajar selalu buat. Harap-harap ianya tak mengambil masa yang lama nak belajar buat semua tu balik. Aminnnn Aminnnn Aminnnn.

Dulu punya la excited nak belajar balik, pegang buku bla bla bla tapi sebab duk fikir macam-macam, makin lama saya rasa tak bersedia untuk semua itu. Sobbbsss. Herm sokey. Allah ada bersama saya, Insya Allah. So, NURUL SYAFIQAH, come on! Jadi seorang yang bersemangat ok??? Sekarang masa untuk awak belajar untuk mematangkan diri. Belajar untuk sentiasa tenang apabila ada apa2 masalah dan TOLONG KUAT YE! JANGAN HOMESICK, JANGAN ASYIK NAK RINDU ORANG2 TERSAYANG SAMPAI NANGIS BAWAH SELIMUT PASTU TAKDA MOOD NAK STUDY :P Tengok la, saya akan buktikan yang saya kuat untuk hadapi sebarang dugaan. Well, give me time to prove it :) *Ceyyyy, kemain lagi cakap.*

So, kepada rakan seperjuangan (EX-CFS), Tiqah, Mai, Icah, Ifah, Nabila, Mun, Eza, Acah n yang lain-lain, see u on 31st Jan 2012. May Allah ease everything :)


P/S: Ehemmmm.. Kepada bakal roomates, sila jadi roomates yang baik dan saya pun akan cuba jadi roomate yang baik :p



Love,
XOXO.

3 00 people spread ♥:

Anonymous said...

salam.sya kita serupa.huhu.mun pun x pack barang lg apatah lg shopping barang2 keperluan.borang2 pun x sign lagi.terserlah sifat pemalas kan ;). Jumpa 31hb ni :)


-munirah-

~hakuna matata~ said...

Nk kena neyyy. p packing kaih. st g kalut tnggai abeh brg2. *gaya mak marah anak* haha

~hakuna matata~ said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment