PERIBADI MENGIKUT BULAN KELAHIRAN BERDASARKAN KAJIAN 25 TAHUN DATO FADZILAH KAMSAH

Assalamualaikum..

The awesome 'NOVEMBER'ian :


  1. sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya
  2. berfikiran kehadapan
  3. berfikiran unik dan bijak
  4. penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa
  5. pemikiran yang tajam
  6. daya firasat yang sangat halus dan tinggi
  7. bagus untuk jadi doktor
  8. cermat dan teliti
  9. personaliti dinamik
  10. sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia
  11. banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra
  12. berani, pemurah setia dan banyak kesabaran
  13. terlalu degil dan keras hati
  14. apabila hendakkan sesuatu, diusahakan sehingga berjaya
  15. tak suka marah kecuali digugat
  16. mudah ambil berat terhadap orang lain
  17. pandai muhasabah diri
  18. cara berfikir lain dari org lain
  19. otak yang sangat tajam
  20. pandai mendorong diri sendiri
  21. tidak hargai pujian
  22. kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi dan apabila hendak sesuatu akan mencuba sampai berjaya
  23. badan yang tough
  24. kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam
  25. romantik
  26. tidak pasti dengan hubungan kasih sayang
  27. suka duduk dirumah
  28. sangat rajin dan berkemampuan tinggi
  29. amanah, jujur, setia dan pandai berahsia
  30. tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi
  31. bercita-cita tinggi
  32. perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah
  33. banyak idea dalam perkara


Tehee. Rasa macam banyak yang kena dengan aku. Tapi yang tak boleh diterima ialah nombor 7. Dushh! Aku dah la tak suka jumpa doktor. Cena nak jadi doktor yang bagus? eh. haha Itu pasal la iols tak minat bidang medicine. Lalalalala~ Eh satu lagi. Badan yang tough?? Erkk *tengok cermin* Aaaa tough jugak kot :P kih3 Dah la. Syafiqah ni merapu je. Sesaja je post ni. Dah lama baca pasal ni. Ada yang kena dengan diri kita, ada yang tidak. Setiap daripada kita ni berbeza-beza dan mempunyai keunikan sifat yang tersendiri. Jadi, moh ler kita belajar menghargai diri sendiri dan orang lain jugak. Setelah itu, pasti hidup kita lebih bahagia. In shaa Allah. Kalau nak check yang bulan lain punya, sila check sendiri di SINI. Akhir kata, jaga diri, jaga iman, dan jaga hati. Peace! Wassalam.


With love, 
XOXO.

Wordless Entry #1